Disneyland er for alle

Mange forbinder Disneyland med børn og familieferie, men det er faktisk blevet mere og mere populært blandt voksne mennesker, særligt unge voksne, at tage en tur til Disneyland og nyde en nostalgisk ferie blandt de velkendte Disney karakterer. For dagens unge mennesker, er Disney og Disneyland et rart minde fra deres barndom, netop fordi de er vokset op i den tid, hvor Disney karaktererne blev udviklet.

I dag har Disney taget fart og forbindes ikke længere kun med de traditionelle karakterer som Den Lille Havfrue og Mickey Mouse – nej universet rækker meget længere end det. Disney er sågar hoppet med på animations og 3D bølgen, der er blevet en mega trend indenfor filmindustrien.

Så hvis du længes tilbage til barndommen med de sjove og velkendte Disney karakterer, der bl.a. gjorde sin fremtræden på skærmen hver fredag under Disney sjov, så er det måske tid til at booke en rejse til Disneyland Paris.

 

Disneyland med all inclusive

Når du bestiller din rejse til Disneyland Paris igennem Spies, kan du også vælge at rejse med all inclusive, hvilket betyder at mad og drikke er inkluderet i rejsens samlede pris. Dette er en nem måde at rejse på, der betyder, at man ikke behøves at tænke så meget over at time sin tid og planlægge sine måltider. Det er også en god rejseform, hvis man er en større gruppe, der rejser sammen, da det ofte kan være svært at blive enig om et spisested.

 

De vilde hoteller

Spies har indkvarteringer på flere af Disney hotellerne, heriblandt Newport Bay Club med et New England tema eller Disneys Davy Crockett Ranch hotel, der er præget af vildmarken og den stemning – her bor man i bungalows, hvilket også kan være fordelagtigt, hvis man rejser i en større gruppe. Der er desuden en indendørs pool og mulighed for at få en ridetur på en pony. Er i mere til en rejse med cowboy tema, bør i vælge Hotel Cheyenne, der oser af cowboy og western.