Oplev verden på rejser i ferierne

At rejse er at leve, og dette er en sandhed, som de fleste er enige med ophavsmanden til citatet nemlig digteren H.C. Andersen. Ved at tage på rejser rundt omkring i verden vil man nemlig altid komme til at møde nye mennesker og fremmede kulturer, og på den måde oplever man en vigtig del af livet, som man simpelthen bør opleve i praksis frem for at se dette i en bog, en film eller på Youtube og andre søgninger på nettet.

Desværre har de færreste tid eller råd til at rejse rundt i verden, så dette bliver ofte kun til en realitet i ferierne. Men det er billigt som aldrig før at bestille en charterrejse til et andet land, hvor man kan bo på et dejligt hotel og nyde feriestedets mange seværdigheder og tilbud.

Stil krav til dine rejser

Hver gang man tager af sted på en rejse, så bør man planlægge en smule i forvejen, således man får mest udbytte af turen. Man bør kende til klimaet på stedet, prisniveauet, hotellets beliggenhed og faciliteter, idet man på den måde kan få den ønskede ferie.

Økonomien spiller også en rolle, og man kan ofte spare en del ved at kontrollere flyselskabernes afbudsrejser, hvor man kan spare omkring halvdelen af prisen, men man må til gengæld acceptere at rejse med kort varsel på typisk en uge før afgang samt begrænsede pladser og begrænsede feriedestinationer.

For en stor børnefamilie kan det være meget svært at finde passende afbudsrejser, da man jo ofte stiller faste krav med antal personer samt bestemte rejse dage og krav til hotellets standard med børnepool, legepladser med videre.

Man bør overveje all inclusive rejser, idet man derved opnår en god samlet pris på både:

  • Flyrejsen tur/retur.
  • Transport mellem lufthavn og hotel.
  • Hotelophold.
  • Alle måltider inkluderet i billetprisen.
  • Snacks, is og drikkevarer er også inkluderet i den samlede billetpris.

På den måde er det meget nemmere at lave et holdbart feriebudget, da der reelt kun kommer ekstra udgifter til private ture samt souvenirs.

Hvor finder man rejsen?

I dag finder man faktisk alle rejser online på nettet, da alle rejsebureauerne findes på nettet, og her kan man også se ledige pladser, priser samt standarden på hotellet og feriestedets mange tilbud og attraktioner. På Tekst-TV kan man undertiden finde enkelte rejser og tilbud, men på nettet kan man bestille og betale for rejsen og få udskrevet sin billet direkte på papir eller som et elektronisk dokument på sin mobiltelefon.

Man kan eventuelt vælge en rejsesøgemaskine, hvor man indtaster feriestedet, dato, antal rejsende, hvorefter man kan få tilbud fra de forskellige flyselskaber. Det nemmeste og sikreste er at finde et stort og respektabelt rejsebureau med mange rejser såsom Spies Rejser, der har indgået aftaler med hoteller over det meste af verden.

Man bør altid sikre sig, at flyselskabet er med i Rejsegarantifonden, således man kan få hjælp under sine rejser, såfremt flyselskabet går konkurs eller i betalingsstandsning, hvilket mange har oplevet.