Pakkerejse: Minicruise til Oslo

Der findes masser af pakkerejser blandt de mange rejsebureauer, hvor man kan bestille rejser med overnatning, måltider og underholdning i én og samme pakkeløsning, og dette er præcist indholdet i luksuriøse krydstogtsrejser. Mange krydstogtsrejser er kendetegnet ved at strække sig over mange uger og være temmelig kostbare, men nu er der mulighed for et minicruise til Oslo fra København, der både er hurtigt og billigt men stadig med masser af spænding og oplevelser ombord. Find flere oplysninger om minicruise til Oslo hos DFDS Seaways, hvor man blandt andet kan finde afgangstider, priser og skibets mange tilbud til passagererne.

Opholdet på krydstogtsskibet

Man sejler fra København kl. 16.30, hvorefter man indkvarteres i en kahyt med havudsigt, således man til enhver tid kan trække sig tilbage og nyde en god nattesøvn, men der er faktisk masser af aktiviteter for alle ombord både dag og nat.

Man ankommer til Oslo kl. 10 om formiddagen, hvorefter man har frit spil for at opleve byen indtil kl. 17, hvorefter skibet sejler tilbage til København igen, således man ankommer på tredjedagen kl. 10 om morgenen. Man kan både få en romantisk tur sammen på dette minicruise, men man kan også tage hele familien med og få nogle indholdsrige dage sammen under meget komfortable forhold.

Man kan nyde den skønne udsigt samt den friske havluft, og om dagen kan man benytte sig af blandt andet disse tilbud ombord:

  • Swimmingpools, jaquzzi og andre tilbud om wellness behandling.
  • Forskellige restauranter og caféer.
  • Tax free shoppen.
  • Diskotek.
  • Live orkester samt dans.
  • Kasino.
  • Børneafdeling med masser af spil, lege, klubber og eventyr.

Opholdet i Oslo

På denne pakke rejse kan man naturligvis medbringe sin egen bil og eventuelt campingvogn, og dette benytter de fleste sig af, når de vælger at blive i Norge i længere tid, mens passagererne på minicruise kun har omkring 7 timer i Oslo til at se byens mange butikker og attraktioner, før Oslofærgen sejler tilbage til København. Men på 7 timer kan man trods alt nå en del shopping og sightseeing, og man kan endda tage på en guidet bustur på flere timer, således man derved ser de fleste af byens attraktioner og seværdigheder.

Man kan også tage rundt på egen hånd i byen og besøge de hyggelige restauranter, museer, kendte bygningsværker, og spændende butikker i Oslo. I vinter perioden vælger mange at besøge skøjtebanen ved Karl Johan (Navisen) eller tage T-banen til Oslo Vinterpark, hvor der kan stå på ski og kælke på Korketrekkeren kælkebakke.

I sommer perioden vælger mange at spadsere rundt i havneområet og betragte det spektakulære operahus samt rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga. Her kan man købe friske nykogte rejer, der er yderst velsmagende, og mange tager også til shopping strøget i Karl Johan Gate.