Prøv noget nyt med firmajulefrokost til søs

ee3cb00e2cfd1c3e81584d04ee44408be273e5d11fb216469df5_640_christmas-dinner

Har i mod på at prøve noget utraditionelt til årets firma julefrokost i København, så kunne en julefrokost til søs med Oslobåden være en rigtig god mulighed. Det vil sige, at julefrokosten vil foregå på en stor færge, hvilket allerede er noget mere utraditionelt, end hvad de fleste forventer og er vant til ved årets julearrangement. Derudover foregår firma julefrokosten over to dage, hvilket giver god tid til at hygge sig med kollegaerne, spise god mad og feste natten lang til livemusik på færgen.

Slip for anstrengelserne og lad DFDS Seaways klare planlægningen

Ikke nok med en noget anderledes location, så klarer DFDS Seaways også al planlægningen, forberedelsen og udførelsen forbundet med julefrokost, hvilket er en kæmpe fordel for virksomheden som en helhed og festudvalget.

Planlægning af julefrokoster kan nemlig godt stjæle en masse værdifuld arbejdstid, der kunne bruges meget bedre i forhold til de daglige arbejdsopgaver og presset på arbejdspladsen.

Så hvis i ønsker at gøre det nemt for jer selv og fordelagtigt for virksomheden, bør i booke en julefrokost til søs gennem DFDS Seaways, der sørger for lækker julemad, gode sovepladser, festlige indslag, livemusik, god stemning og de bedste rammer for en god firmafest, man sent vil glemme.

Cruise fra København til Oslo

Julefrokosten med overnatning foregår således, at man sejler fra København til Oslo med den store Oslofærge, hvor der både er mulighed for at shoppe på båden, nyde udsøgt mad, danse til livemusik natten lang, prøve en afslappet wellness behandling og meget mere. Derudover får man lov til at opleve Oslo, den dejlige norske by, når færgen lægger til kaj ved havnen i seks timer. Her kan man enten vælge at gå rundt i byen og opleve den, shoppe, få en drink på en nærliggende bar eller lignende. Der er også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, herunder kajakroning, cykeltur og rappelling.