Book rejsen online og spar penge

Beautiful woman with a laptop on the beach

Det mere og mere digitaliserede samfund vi lever i, har selvfølgelig også gjort mulighederne for online rejsebooking endnu bedre Før i tiden gik man ned i det lokale rejsebureau, hvor man fik gode råd og personlig assistance til at booke rejse. I dag derimod booker mange sin rejse via de online rejseselskaber. Spørgsmålet er imidlertid, hvilken form for rejsebooking der bedst kan svare sig. Pengemæssigt er det helt klart billigere at booke rejsen online, da man derved ikke betaler for en personlig rejsevejledning. Derudover findes der i dag supersøgemaskiner som Travelmarket, der søger på tværs af alle de online rejseselskaber og finder den aller bedste rejse. Går du derimod ned til et bestemt rejseselskab for at få et tilbud, kan de kun oplyse dig om deres eget udvalg. Derfor kan det betale sig at booke rejsen online.

Gode råd til at spare flere penge, når du booker online

Nedenfor kan du læse en række gode råd, der kan hjælpe dig til at spare endnu flere penge, når du booker rejsen online.

  • Undersøg og overvej mulighederne for at flyve til alternative lufthavne, noget der kan spare dig for mange penge i sidste ende.
  • Vær kritisk når du vælger dit online rejsebureau. Det er en god idé at foretage lidt research, da det bestemt ikke er alle online rejseselskaber, der tilbyder en god deal.
  • Hold øje med prisudviklingen ved at oprette en prisagent. Det kan du for eksempel gøre via Travelmarket. Prisagenten holder dermed øje med priserne for dig og sender en mail om dagen angående den nuværende pris.
  • Køb fly og hotel samlet og spar penge, når du booker rejsen online.
  • Bestil rejsen i god tid og få den både til en bedre pris samt få lige den rejse du ønsker.

Sådan booker du rejsen online

Der findes både onlineversioner af diverse rejseselskaber, herunder Star Tours, Falk Lauritsen, Spies, Apollo Rejser, Sun Tours, FDM Travel osv. Men derudover findes der også online rejsesøgemaskiner, der udelukkende eksisterer online. Disse søgemaskiner samler rejserne fra diverse selskaber og giver dig den bedste pris.Undersøg evt. om det er muligt at få en rabatkode, så du kan spare endnu flere penge. Mange rejseselskaber tilbyder rabatkoder på hotel eller flybilletter. Få f.eks. en Hotels rabatkode fra SE OG HØR SAVER. Det er vigtigt at gøre din research og søge på flere forskellige rejsesites inden du booker din rejse online, hvis du vil sikre dig den bedste rejse til prisen.