Tag på oplevelsesferie på Tenerife

1903cb7dc95a7aa0_640_Tenerife

Tenerife er den største af de Kanariske øer, der særligt er præget af unikke vulkanlandskaber. Det er også her vulkanen Teide findes, hvilket gør øen til en populær feriedestination.

Tenerife er også særlige dens modsættende natur taget i betragtning. Rundt om vulkanen er landskabet meget goldt og tørt, hvorimod resten af øen er frodig.

Det kan du opleve på Tenerife

  • Siam Park er et godt udgangspunkt for en familieudflugt, hvor man kan opleve Tenerifes særprægede natur.
  • Prøv dykning eller snorkling i farvandet omkring øen, hvor du kan opleve den unikke undersøiske natur.
  • Teide Nationalpark er en smuk oplevelse, hvor man kan køre igennem vulkanlandskabet i bil. Når man når op i 2300 meters højde kan man tilmed udforske området nærmere til bens og via tovbanen, hvis man er dristig og vil helt op til det højeste punkt på vulkanen Teide.
  • La Lagunas er det gamle bycentrum på Tenerife, hvor øens historie har sat sine præg. Her kan du opleve en masse historiske bygninger samt klosterkirker. Der er desuden en del spisesteder i området samt barer og shoppingmuligheder.
  • Tag ud med katamaranen på en hvalsafari og spot de mægtige dyr, hvis er heldig. Der er aldrig garanti for at se hvaler, men uanset hvad er det en smuk tur, der giver dig mulighed for at se Tenerife udefra.

Find rejser til Tenerife

Du kan booke din rejse til Tenerife igennem Spies, der har forskellige hoteller i ni forskellige byer. Her finder du bl.a. deres Sunprime hoteller, hvor du kan nyde en afslappende ferie for to eller deres Sunwig hoteller, der egner sig særligt godt for familier og større selskaber.

Når du rejser til Tenerife har du også mulighed for selv at skræddersy længden af din rejse, hvis du for eksempel ønsker at rejse i tretten dage i stedet for de fastsatte perioder.