Prøv at sejle til Oslo og oplev vores storslåede naboland

Vil du gerne udforske vores naboland, så kan du starte turen ved at sejle til Oslo med Oslobåden gennem DFDS Seaways. Det er en smuk tur at sejle til Oslo fra København samt en god måde at starte ferien på, hvis du planlægger at aflægge Norge et visit.

6 ting, der er værd at vide, inden rejsen til Norge

 1. Hvid hvornår du skal se seværdighederne
  Hvis du jager nordlys eller midnatssol, skal du huske på, at du kun kan se hver fænomen på bestemte tidspunkter af året, og jo længere nordpå du kommer, desto bedre chance, er der for at opleve det. Så hvis du skal sejle til Oslo, skal du nok køre længere nordpå for at opleve disse fænomener.
 2. Pak til al slags vejr
  Vejret varierer fra time til time, så du skal pakke til vind, regn og sol.
 3. Det er dyrt
  Norge er enormt dyrt, så det er bedst at hæve penge, når du er ankommet til Norge.
 4. Det handler kun om naturen
  Hvis du skal
  sejle til Oslo, kan det godt betale sig at planlægge et visit ud af byen, da det er en stor del af Norge at fordybe sig i dets naturlige skønhed gennem udendørs, praktiske aktiviteter. Vær forberedt på eventyr som kajak og vandreture om sommeren, eller hundeslæde og snescooter om vinteren.
 5. Du skal spise en masse fisk
  Som du måske forventer i et kystland, er lokal fisk og skaldyr en stor del af køkkenet. Lokalt fanget laks kan især anbefales. Du finder også rensdyr, og en brun ost kaldet brunost på lokale menuer.
 6. Lokalbefolkningen er gæstfri
  Måske er det den kølige bjergluft eller den gode livskvalitet, men det norske folk er normalt meget venligt og villige til at hjælpe rejsende.