Se mere af Gran Canaria med bil

 

Gran Canaria er en relativ lille ø, hvilket gør den ideel til at leje en bil. Øen, der er en del af de Kanariske Øer har en tilpas størrelse, der gør det nemt at opleve øen, hvis man selv lejer en bil. Det er i øvrigt en rigtig god måde at få set en hel masse på. Så hvis du ønsker en oplevelsesrig ferie, kan en rejse med bil på Gran Canaria anbefales. Det giver dig ikke alene mulighed for selv at sætte dagsordenen, men du kan også nå meget mere i løbet af en dag.

Oplevelser på Gran Canaria

Der er masser af ting at opleve på Gran Canaria som vil ligge i køreafstand til hinanden. Du kan for eksempel køre til Gran Canarias smørhul, Puerto Rico, som er en af de største og mest aktive byer på øen. Byen ligger lidt nede i en dal, hvor du både finder havn, strand, butikker og restauranter. Det gør det til et attraktivt sted for turister, hvilket giver en god stemning i byen. I kan også køre en tur til Palmitos Park, hvilket med sikkerhed vil give jer en masse gode minder. Her kan man bl.a. se delfin show og nyde dagen i de smukke omgivelser.

Ønsker i flere oplevelser i naturen kan i køre en tur forbi Roque Nublo, der er et beskyttet monument og det næsthøjeste punkt på øen.

Book din rejse og bil i Gran Canaria

Du kan booke din rejse til Gran Canaria igennem Spies, der har indkvarteringer i hele elleve forskellige byer på øen. Spies har desuden et samarbejde til med AVIS, hvilket er et af de største biludlejningsfirmaer. På den måde kan du altså nemt booke både din flyrejse, hotelophold og bil i Gran Canaria på en og samme tid.