Køb pakkerejse med Cuba ferie

shutterstock_532474786

Hvis man gerne vil forkæle sig selv og resten af familien med en ferieoplevelse med masser af uforglemmelige minder, så bør man overveje en pakkerejse med en Cuba ferie. En pakkerejse er jo en forberedt rejse, således man i forvejen har booket alle detaljer på rejsen herunder fly, transport og overnatning for alle deltagerne på turen. Hvis man i pakken har medtaget måltider med helpension, så kaldes det for All Inclusive, og man kan endda booke en dansk rejseleder med i pakken, hvilket kan være praktisk for grupperejser.

Køb pakkerejser på nettet

De fleste rejseselskaber og flyselskaber averterer deres tilbud på nettet på deres hjemmeside, så her kan man altid finde de aktuelle priser og udvalg at vælge imellem. Hvis man har oplevet de fleste charterferier i Sydeuropa og ved Middelhavet, så bør man overveje en Cuba ferie, da klimaet året rundt er i topklasse i Caribien, hvor den største ø er Cuba.

Man kan finde gode tilbud på Cuba rejser her på Svane Rejsers hjemmeside, og det gælder både singler, familier og grupper. Man kan ofte finde 14 dage for under 10.000 kr., hvilket er en meget konkurrencedygtig pris på en Cuba ferie, og man skal blot huske at bestille 30 dages visa sammen med billetten til Cuba.

Man bør sammenligne de forskellige rejsebureauers tilbud, således man får mest for pengene, og der findes heldigvis flere gode sammenligningshjemmesider på nettet.

Oplevelser og seværdigheder på Cuba

Man kan faktisk uden problemer holde en herlig ferie på Cuba året rundt, da vejret er subtropisk og er behageligt med en temperatur i området 20-32 grader. Selvom landet har haft en omtumlet politisk tilværelse gennem tiden, så er folk glade og tilfredse, selvom de er fattige og undertrykte.

Man hører ofte de glade rytmer fra salsa og rumba musik, og året rundt findes der musikfestivaler for både klassisk, hiphop og dansemusik. Man kan både besøge tobaksplantager og rom-fabrikker, som jo sammen med turismen er de mest indtægtsgivende industrier på Cuba. Overalt vil man møde nedslidte men farverige boliger i kolonial stil samt flotte gamle amerikaner biler i bybilledet fortrinsvist i hovedstaden Havana.

Man kan læse mere om Cuba på Wikipedia, og generelt vil man på Cuba kunne nyde den smukke natur med de smukke kridhvide strande og azurblå hav. Alting er primitivt på Cuba på grund af en konstant mangel på råvarer, reservedele og byggematerialer, så på mange måder føles det som at gå 100 år tilbage i historien, så man må ikke forvente samme vestlige standard, som vi kender hjemmefra. Man kan lære meget om Cubas begivenhedsrige historie ved at besøge de mange museer på Cuba såsom:

  • Museo De La Revolucion.
  • Museo National De Bellas Artes.
  • Besøg Museo Giron.
  • Plaza de la Catedral.

Mange besøger også den prægtige barokke domkirke, hvor selveste Columbus ligger begravet, mens kultbaren La Floridita er velbesøgt, fordi dette var forfatteren Hemingways stambar. Mange vælger at tage på en kør-selv-tur på enten cykel eller i en lejet bil, således man kan nyde naturen i fulde drag.