Sprudlende julestemning og juleferie i New York

ed32b30c21f61c3e81584d04ee44408be273e5d31eb813479df0_640_new-york

Hvem elsker ikke vinterferien, og jul i New York City? New York gør enormt meget ud af julen og pyntningen i byen. Byen er udsmykket med blændende lys og jule dekorationer, butikker er fyldt med ivrige shoppere, og den kulturelle kalender er pakket. Det at byen gør så meget ud af denne højtid, betyder derfor også, at byen er mere proppet end sædvanligvis under julen. Men frygt ikke! Vi har de tips du har brug for at navigere i den kaotiske sæson og nyde det bedste af julen i New York.

Tips til en succesfuld juleferie i New York

  1. Først og fremmest er det vigtigt at booke juleferien til New York i god tid, da det er en populær destination, der meget vel kan blive udsolgt endnu hurtigt en sædvanligvis, når det kommer til julen.
  2. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil opleve et Broadway Show og skal have fat på nogle billetter, inden de bedste pladser bliver udsolgt.
  3. New Yorks berømte restauranter, og de der ligger nær turistattraktioner, kan være overfyldte og kaotiske på denne tid af året. Dette gælder især for pre-show spisning i Theater District. Hvis juleferiepriserne er ved at sprænge dit budget, kan du med fordel overveje en solid frokost i Little Italy eller Chinatown. Restauranter i begge kvarterer tilbyder frokost tilbud med faste priser. New Yorks klassiske delikatesseforretninger serverer desuden et god af en sandwich, der er generøse nok til to måltider.
  4. New Yorks mest populære attraktioner som Empire State Building, færgen til Frihedsgudinden og Ellis Island, Rockefeller Center, og de animerede ferie vinduer er ofte oversvømmet fra morgen til tidlig aften. For at undgå folkemængderne kan du besøge disse seværdigheder under på off-peak tidspunkter som tidlige morgener eller sene aftener.
  5. Hvis du foretrækker at gemme dine lommepenge til ferie shopping, så husk New York byder på masser af utrolige oplevelser, der er billige eller gratis. Ud over byens store offentlige rum som Times Square, Rockefeller Center, Grand Central, 9/11 Memorial, Central Park, og High Line, kan man i julen opleve de animerede windows displays i stormagasinerne og Macys Santa Land er gratis.

Hold juleferie i New York

Kunne du godt tænke dig at nyde og fejre julen i New York, der går særligt op i den årlige højtid? Så kan du allerede nu bestille din juleferie til New York gennem Spies. Du kan med fordel booke pakkerejser med fly og hotel, hvis du vil have mest muligt ud af dit ophold.