Pakkerejse til Maldiverne – Dykkernes paradis

maldives billedeBillede: Mac Qin

Man må godt forkæle sig selv, og nyde livet i fulde drag! Maldiverne ligger i det Indiske Ocean, og er et ferieparadis med krystalklart vand, kridhvide strande, og omgivelser man ofte kun kan drømme om.

Det er en populær feriedestination for dykkerne, da havets omgivelser ikke er til at beskrive – det skal opleves! Man skal ikke kun være dykker for at rejse til Maldiverne, og det bedste tidspunkt at bestille sine flybilletter er december til april, da vejret her ikke byder på meget regn.

Dette er dog højsæson, så der vil være fyldt med turister, så man kan også vælge at rejse fra maj til november, hvor luftfugtigheden stadig er varm. Det er derfor hele flybilletten værd, hvis turen går til Maldiverne! Læs mere her på siden om Maldivernes smukke tilbud.

 

Dykning i drømmende omgivelser

Tag dykning, snorkling og lystfiskeri til et helt andet niveau på Maldiverne, hvor man er omgivet af krystalklart vand, farverige fisk og koraller, og fryd synet med de smukkeste strande. Dykningen på Maldiverne er i verdensklasse med kvalificerede og dygtige dykkerinstruktører.

Man skal bestemt ikke være professionel dykker for at tage til Maldiverne, man kan begive sig ud på en snorkletur, hvis man er eventyrlysten efter havets spændende plante- og dyreliv. Hvis man ønsker at møde de større havdyr, kan man tage på en delfin- og hvalsafari, hvor der findes over 20 forskellige arter, blandt andet kaskelothvaler, blåhvaler, samt øresvin. Havdyrene er i frie og hjemvante omgivelser, så man vil med sikkerhed opleve dyreliv, der giver én på opleveren.

maldives billede

 

Få det bedste ophold med Spies

Find flybilletter og hoteller hos Spies for at få de bedste priser. Spies giver et uforglemmeligt ophold på Maldiverne, da de nøje har udvalgt en række øer med hoteller direkte ud til stranden. Man kan med Spies finde et bredt sortiment, som f.eks. Kuredu Island Resort, Komandoo Maldives Island, og Constance Moofushi Maldives, hvor man bor bogstaveligtalt ude på vandet!

Udover de flotte omgivelser kan man også få All Inclusive med i prisen. Man kan derfor tage af sted til Maldiverne og nyde sin ferie i fulde drag uden at skulle tænke over regningen og sure pligter.