Øhop til de små græske øer fra Rhodos

Rhodos

Rhodos er en af de større og samtidig mest besøgte græske øer, hvor der dels er mange turister, men også masser af mulighed for at søge til mere uberørte destinationer. Øen har en helt masse at byde på i form af oplevelser for lige fra alt til den charterelskende og eventyrlystne. Der er rig mulighed for at nyde dagene langs strande og pools, muligheder for shopping, gode spisesteder, aktive oplevelser, kulturelle oplevelser og masser af natur.

Derudover er det også muligt at opleve nogle af de små øer med en mindre øhopsrute direkte fra Rhodos. Har du for eksempel været på Rhodos mange gange men er alligevel glad for de vante oplevelser, kan det være en god måde at opleve lidt nyt på i et par dage.

Øhop til Níssiros og Sími

Grækenland består af ikke mindre end atten øer, så der er nok at vælge og vrage imellem, men her kan du få lidt mere indsigt i to af de mindre øer, der er adgang til fra bl.a. Rhodos. På den lille ø Sími kan du opleve klassiske pastelfarvede huse, når du sejler ind i byen. Indsejlingen foregår fra hovedbyen Gialós, der er en smuk lille by.

Du kan også tage en tur til Níssiros, der er en lille vulkanø, hvor der er rig mulighed for at vandre i det rå landskab med masser af kratere. Her finder du også vinmarker, figentræer og olivenmarker, hvilket øen er særligt domineret af. Kontrasten mellem vulkanlandskabet og de smukke marker er en enestående oplevelse. 

Her kan du finde rejser til Rhodos

Du kan booke din rejse til Rhodos via Spies, der har hoteller i hele ti forskellige byer på øen. Er du til de større byer med gang i den, kan du vælge sådan noget som Rhodos by, hvor der både er strand, muligheder for shopping og diverse andre attraktioner. Søger du derimod fredelige omgivelser, er Kolymbia et godt valg. Det er også muligt at tage ind til Rhodos by herfra, hvis du skulle trænge til en by med lidt mere liv i.