Book din næste rejse hos Spies

rhodos billedeBillede: francesco sgroi

Simos Spies er manden bag det populære rejseselskab, Spies.dk. Det var helt tilfældigt, at Simon Spies startede dette selskab op. Starten på ”ferieeventyret” begyndte på Mallorca, hvor han engang var strandet og løbet tør for penge. Han fik mad på bordet ved at lokke gæster ind på en dansk restaurant.

Det var under dette ophold, han er erfarede, at der var gode muligheder ved at udnytte hotellerne ubenyttede vinterpladser. Og så skete det i 1956, at han havde sin første annonce i Berlingske Tidende, hvor han etablerede sig som rejseleder.

 

Gode rejsemuligheder til Rhodos

En af de anbefalede rejsemål med Spies er Rhodos. Det er først og fremmest fordi Rhodos er Grækenlands mest populære ferieø. Tager du til Rhodos vil du opleve måde frodig natur, smukke strande og selvfølgelig massere af sol.

Rhodos er for familier, der elsker at være sammen og foretage sig lige det som de har lyst til. Det anbefales i den grad at indlogere sig i familieparadiset, Sunwing Kallithea Beach, hvor I har adgang til aktiviteter for hele familien.

Er rejsen kun for voksne, kan ferien blive mindst lige så god, især hvis I udforsker voksenhotellet, Sunprime Miramare Beach på vestkysten. Her er der oceaner af tid til at kigge hinanden dybt i øjnene, spise god mad og blot nyde tosomheden.

God ferie!

Billede: francesco sgroi