Afbudsrejser til Tenerife

Tenerife er en helt igennem skøn ø, der hører til de Kanariske Øer. Det er en ø, der har masser af byde på både for børn, unge og voksne samt for både de eventyrlystne og charterhungrende turister. Det er altså en meget alsidig feriedestination, hvor der stort set altid er godt vejr og lækre sandstrande at finde samt masser af muligheder for at få en på opleveren.

Du kan booke din afbudsrejse til Tenerife gennem Spies, hvis du søger en billigere rejse, der stadig er af høj kvalitet, hvor hotellet såvel som omgivelserne er i topklasse.

Fire fænomenale oplevelser på Tenerife

1. Teide National Park

Et besøg i Tenerife er ikke komplet uden at tage svævebanen til toppen af Mount Teide, Spaniens højeste bjerg, for panoramaudsigt over øen. Denne består af et 10-mile-dækkende vulkansk krater, der dominerer centrum af øen. Ved sit hjerte, Mount Teide vulkanen, stiger niveauet til 3,718 meter over havets overflade, hvilket gør det til Spaniens højeste bjerg. Svævebanen tager besøgende 1.200 meter ovenfor krateret, hvor man kan opleve en storslået udsigt.

2. Siam Park

En thailandsk-tema aqua-park af vandrutsjebaner og adrenalin-pumpende forlystelser. Siam Park er Tenerifes nyeste og største forlystelsespark. Fra en doven tur ned ad Mai Thai floden i en gummibåd til det nervepirrende Tower of Power, der styrtdykker dig ned i en næsten lodret retning, Siam Park leverer spænding for hele familien.

3. Cruz del Carmen til Punta del Hidalgo, Anaga Mountains

En sti, der fører fra hjertet af Mercedes Skov til kystbyen Punta del Hidalgo gennem en gammel regnskov, hvor du kan nyde traditionelle retter i en restaurant i en hule. En oplevelse langt væk fra de travle områder på øen, hvor man kan få et pusterum fra turismen.

4. Playa del Duque

Gemt i ly af en lille bugt findes den blege sandstrand i Playa del Duque, der bærer en designer etiket. Dens velplejede sand, stråtækte parasoller og blå og hvid stribede skiftende kabiner minder mere om Caribien end De Kanariske Øer. Bakket op af smarte caféer, high-end shopping og deluxe udvikling med fem-stjernede hoteller.