Tag på rejse til Badeland Danmark

shutterstock_551781907

For børnefamilierne kan det i mange tilfælde være en bedre ferietur, hvis man rejser til Badeland Danmark med hele familien, da der her findes masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Der findes masser af strande langs de danske kyster, men desværre har vi ikke så mange solskinsdage på året, så det kan tit være en kold fornøjelse at lege i badevandet, og derfor rejser mange på en charterrejse ned til sydens sol med palmer, strand og varmt klima.

Der findes da som regel aktiviteter til børnene på de udenlandske luksushoteller, men man bør alligevel overveje at tage i Badeland Danmark, da dette både er hurtigere at rejse til samt en væsentlig billigere oplevelse for familien. Man oplever sjældent at se så mange aktivitetstilbud samlet på et sted, så derfor er denne ferieform meget populær i Danmark

Oplevelser i et badeland

Danland er Danmarks største ferieudbyder med hele 28 feriecentre rundt omkring i landet langs de danske kyster, og her kan man leje ferielejligheder med adgang til feriecenteret, således alle kan more sig her i flere dage og få uforglemmelige oplevelser med hjem fra ferien. 9 af disse feriecentre har desuden et stort badeland til gæsterne, og her kan børnene rigtig slå sig løs i alverdens faciliteter i det store Badeland Danmark.

Her finder man bassiner og vandrutsjebaner til både mindre samt større børn, og det hele er lavet som et landskab med sjove forhindringer, så man her kan lege dagen lang og etablere nye venskaber. Imens kan forældrene slappe af og måske endda nyde wellness centrets mange tilbud herunder sauna og spabade. Her kommer en kort oversigt over mulighederne i Badeland Danmark:

 • Subtropisk badeland med rutsjebaner.
 • Wellnesscenter og fitness.
 • Swimmingpool.
 • Sauna.
 • Dampbad og tyrkisk bad.
 • Indendørs og udendørs spabade og kurbade.
 • Udendørs atriumhave
 • Grotte med vandfald og klatrevægge.
 • Diverse legerum.

Her finder man Badeland Danmark

Man kan finde et badeland på disse 9 steder i Danmark:

 1. Blokhus
 2. Søndervig
 3. Vigsø
 4. Hirtshals
 5. Gråsten
 6. Bork Havn
 7. Ho
 8. Rømø Resort
 9. Hejlsminde

Hvis man bor på Fyn eller på Sjælland, må man altså en tur til Jylland for at tage familien med til et badeland. Man bør eventuelt medbringe flere slags badetøj, så man kan skifte i pauserne, og det er også en god idé at medbringe badevinger samt skridsikre badesko, da der kan være glatte gulve på grund af vandet.