Hold påskeferie i et luksussommerhus i Danmark

Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra, og har du egentlig ikke rigtig overskud til de traditionelle påskefrokoster ofte bestående af et madorgie og mange stillesiddende timer? Så prøv noget nyt i den kommende påske. Du kan for eksempel tage en lille rejse i Danmark og holde dine påskeferie i et luksussommerhus. Se det store udvalg af luksussommerhuse på DanCenters hjemmeside.

Hvad handler påsken om?

Påsken er en fejring af nyt liv. Som en hedensk tradition er det begyndelsen på vækst og nye liv efter de kolde, vintermåneder. Navnet kommer fra den angelsaksiske gudinde daggry og foråret – Eostre. Kristne fejrer Jesu Kristi opstandelse og praktiserende kristne deltager i særlige gudstjenester i påsketiden. Påske fejrer altså liv og genfødsel, hvilket er grunden til vi ser masser af symboler på nyt liv og frugtbarhed i påsken, herunder æg, kyllinger og kaniner.

I dag handler påsken dog for mange om familien og knap så meget om kristne anekdoter, historie og traditioner. For den moderne familie, der ikke praktiserer en religion, er påsken altså blevet et samlingspunkt for familien, hvor man ofte mødes og spiser påskefrokost sammen.

Det er dog ikke ensbetydende med, at man skal gøre det på samme måde hvert år. Man kan sagtens sætte gang i de kreative initiativer og sætte noget nyt i gang henover påsken. Det kunne for eksempel være et ophold i et luksussommerhus, hvor den nærmeste familie kan nyde mere kvalitetstid sammen.

Det er en anderledes måde at fejre påsken på, men det er også en måde at få endnu mere tid sammen med sin familie, hvor man måske også kan knytte bånd på kryds og tværs over forskellige aktiviteter. Nogle kunne for eksempel gå i køkkenet og bage, mens andre kunne tage en tur i skoven, tage på fisketur eller lignende.

Book dit påskeferien allerede nu

Tiden flyver af sted, og påsken nærmer sig med hastige skridt. Så hvis du gerne vil sikre dig at få fat på et luksussommerhus, er det en god idé at booke opholdet allerede nu.

Så er der også god tid til at planlægge udflugter og aktiviteter samt hvem der tager hvad med og så videre. Du kan booke et luksussommerhus i Danmark gennem DanCenter, der har flere års erfaring med at udleje sommerhuse i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.