Charterrejser giver ofte den bedste ferie

Begrebet charterrejser har eksisteret siden 1960´erne, da Simon Spies startede med sine komplette ferierejser til danskere, der gerne ville bo en uge på luksushotel i det varme spanske klima. I dag kan du stadig få en perfekt ferie med Spies Rejser, da rejsebureauet er blandt de største i Danmark med feriedestinationer overalt i verden. Du kan altid finde gode tilbud på charterrejser på hjemmesiden, så dette er et fornuftigt sted at starte søgningen efter den perfekte ferie.

Derfor er charterrejser så populære

Der findes flere muligheder for at komme frem til din foretrukne feriedestination, der ofte ligger nede omkring Sydeuropa, hvor især Frankrig, Grækenland, Tyrkiet og Spanien er de foretrukne rejsemål. Nogle rejser på ferie med tog, andre vælger en busrejse, mens der også findes en del, der tager en kør-selv-ferie i egen bil, men de vælger ofte kun de mest nærliggende lande med en kort afstand fra Danmark.

Hvis du vil på ferie til Tyrkiet eller Grækenland, så vælger de fleste en flyrejse, der jo kun varer et par timer. Samme tur kan vare op mod to døgn med andre transportmidler, så derfor vælger de fleste flyrejsen. Det er naturligvis muligt at booke en flyrejse selv, hvorefter du må sørge for transport fra lufthavnen samt finde et velegnet overnatningssted til en overkommelig pris.

Det er langt nemmere at vælge charterrejsen med hotel inkluderet i billetprisen, da man så kan læne sig tilbage og nyde sin ferie i fulde drag. Desuden er charterrejsen ofte billigere end at købe flybillet, transport fra lufthavn samt hotel hver for sig, da rejsebureauerne med deres mange års erfaring har sikret sig gode mængderabatter på deres udvalgte hoteller.

All inclusive gør rejsen perfekt

I de senere år har mange så valgt at købe tillægsydelsen all inklusive til deres charterrejse, da de derved får alle måltiderne på deres ferie med i billetprisen, således man altså ikke skal påregne udgifter til hverken:

  • Mad
  • Drikkevarer
  • Snacks
  • Is
  • Drinks

Du bør derfor i god tid søge efter rejsemål til din ferie, således du og resten af familien kan holde ferie på et spændende rejsemål på et komfortabelt hotel med masser af faciliteter og tilbud og til den bedst mulige pris. Hvis I kan rejse med få dages varsel, så bør I også holde øje med billige afbudsrejser hos rejsebureauerne, hvor det ofte er muligt at få rejserne til halv pris, og det gælder også rejser med all inclusive.