Sådan finder du den billigste rejse

Trænger du til at få tanket op på energi- og overskudskontoen midt i blæst, rusk og regn? Men spænder økonomien ben? Så er der gode råd at hente her. For faktisk kan du komme ganske billigt afsted, hvis du ved, hvad du skal gå efter.

Rejs i last minute

Mange rejseselskaber tilbyder billige afbudsrejser fra Aalborg, Billund og Kastrup til dem, der har is i maven. Afbudsrejserne kaldes også last minute rejser, fordi prisen skrues i bund, hvis du kan rejse med ganske kort varsel.

Ofte kan du spare flere tusinde kroner, hvis du nærmest fra dag til dag kan pakke kufferten og rejse afsted.

Brug flysammenligningssider

Når du skal finde billige flybilletter, er sammenligningssider guld værd. De kan hurtigt og enkelt samle alle selskabers priser på ét sted, så det er let og overskueligt for dig at gennemskue den billigste pris.

Vær her opmærksom på cookies. Det forholder sig nemlig sådan, at prisen kan stige, hvis du gentagne gange er inde på et flyselskabs side. Det registrerer cookies, og derfor kan prisen risikere at stige, fordi du viser stor interesse for netop den søgning på flybilletter. Det kan du undgå ved at bruge privat browsing.

Vær fleksibel med rejsetidspunkt

Hvis du er fleksibel med afrejsetidspunkt, og du kan rejse midt i ugen eller uden for weekender, er der mange penge at spare på din rejse.

Og hvis du ovenikøbet kan leve med mellemlandinger, giver det også et positivt indhug i prisen på dine flybilletter.

Kig efter alternative lufthavne

Måske søger du per automatik kun efter afrejse fra den lufthavn, der ligger nærmest din bopæl. Det kan dog godt betale sig at kigge efter rejser fra alternative lufthavne. Der kan være stor forskel i prisen – og selvom du skal køre lidt længere til lufthavnen, kan det ofte betale sig.

Det kan også være, at det er endnu billigere at rejse fra eksempelvis Hamborg. Det kræver længere rejsetid, og derfor skal du gøre op med dig selv, om du er villig til det for at spare penge på din rejse.