Mellemøstlige oplevelser i det eksotiske Dubai

De fleste mennesker forbinder Mellemøsten med olie, muslimer, fattigdom, ørken, og krig, men rejser man til Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, så finder man snart ud at, at civilisationen er kommet til Mellemøsten i udpræget stil. Faktisk vil man mange steder i Dubai kunne opleve en luksus med modevarer, der kun findes lignende af i Paris, Milano og New York. Hvis man gerne vil rejse på sommerferie med familien og slappe af i varmen og få en badeferie, så er Dubai faktisk et godt turistmål, da man her kan få mindeværdige oplevelser på et luksusophold med lækre badestrande i et varmt klima.

Planlæg rejsen til Dubai

Man kan hurtigt, nemt og billigt arrangere en ferietur til Dubai i samarbejde med Spies Rejser, da dette rejsebureau har masser af afgange til Dubai hver eneste uge året rundt. På en ferie til Dubai får man solrig luksus i eksotiske omgivelser, og dette kan hele familien nyde glæde af. Der er stor forskel på prisen på rejsen, der jo især afhænger af det valgte hotel. Det er ret dyrt men ekstremt luksuriøst på Jumeirah Beach, hvor man finder en lang offentlig strand. Det er væsentligt billigere at bo på disse 4 rejsemål:

  • Bur Dubai.
  • Deira.
  • Downtown Dubai.
  • Jebel Ali.

Hvilke oplevelser og seværdigheder er der i Dubai?

Utroligt nok er der faktisk masser af spændende turistattraktioner i Dubai, selvom det meste er ørken i området. I Downtown Dubai, finder man eksempelvis verdens højeste bygning Burj Kalifa, hvor verdens største shoppingcenter også findes. Mange steder i de gamle bydele i Dubai finder man en unik markedsstemning, der hurtigt leder tankerne hen mod Tusind og én nat, og mange vælger da også at tage på en ørkensafari.

Man kan også tage på en afslappende sejltur på floden, der virker idyllisk, når når byens moskéer kalder til bøn. På Sheikh Mohammed’s Center for Kulturel Forståelse kan man indtage sin morgenmad eller frokost her, og guiderne er villige til at forklare alt om den muslimske kultur. Man bør også tage på en tur gennem Dubai’s offentlige parker, der er både smukkere, renere, større end parker rundt omkring i verden.

Det verdensberømte 7-stjernede hotel kaldet Sejlet finder man i Burj Al Arab, og det er et af Dubai’s største mesterværker. Hotellet er det 4. højeste i verden med sine 321 meter, og det er det mest fotograferede design i verden, og det skulle efter sigende være det dyreste og mest luksuriøse hotel i hele verden. Som noget helt utroligt i en ørkenstat kan man samtidigt tage på en skitur på en kæmpe skibakke beliggende i Mall of the Emirates nærved Burj Al Arab. Her kan man så nyde en meget lavere temperatur og leje alt nødvendigt udstyr til en herlig tur på løjperne.