Fire forskellige Kanariske øer

Kanariske øer

De Kanariske ligger i Atlanterhavets smørhul, hvor der er sol og sommer, i hvert fald sammenlignet med danske temperaturer, hele året rundt. De Kanariske øer har alle sammen noget forskelligt at byde på i form af spændende oplevelse og enestående naturfænomener.

Du kan enten vælge at besøge en enkelt af øerne eller tage på en slags øhop rundt til flere forskellige øer. Det er muligt at sejle til flere af øerne og leje bil, når man når frem, hvorfor det kunne vær en god mulighed for at opleve de forskellige kulturer og naturfænomener.

Book dine rejse til en af de spændende fire øer

  • Gran Canaria er en af de mest populære af de Kanariske øer, samtidig med at det er den, der er billigst og lettest at flyve til. Gran Canaria er derfor også en af de mest turistede øer, hvilket du særligt oplever i øens største by Playa del Ingels. Her er der godt gang i byens liv både dag og nat. Derudover har Gran Canaria, hvad man ellers kan forvente af en ferie sydpå: lækre hoteller med udsigt udover Atlanterhavet, fine sandstrande, god mad og et venligt folkefærd.
    Skulle du overveje en form for øhop, er der gode forbindelser fra Gran Canaria, hvorfor det kunne være et godt sted at starte rejsen.
  • Fuerteventura er en ø med et stille og roligt tempo, hvor du kan nyde dine ferie i rolige og smukke omgivelser. Derudover er vindforholdene utroligt stærke, hvilket gør det til et rigtig godt sted at praktisere surfing.
  • Lanzarote er særligt kendt for Club La Santa, hvor sportsudøvere og folk, der ønsker en aktiv ferie valfarter til. Foruden en aktiv ferie kan du opleve det specielle landskab, der er goldt og tørt i den ene ende af øen og mere frodigt i den anden ende.
  • El Hierro er en af de mindste Kanariske øer, hvor man også kan opleve kontrastfyldte landskaber samt bjerglandskab mm.

Hvor kan jeg finde rejse til øerne?

Du kan booke din rejse til de Kanariske øer gennem Spies, der tilbyder både hotel og fly dertil. Spies har desuden flere forskellige hoteller på de Kanariske øer i form af familiehoteller, voksenhoteller og luksushoteller.