Forretningsrejse til København – Sådan planlægger du den

Skal du holde møder eller på konference i København? På en forretningsrejse skal tingene være i orden, uden det er alt for dyrt, og du ikke spilder for meget tid.

Transporten

Kommer du fra Fyn, er toget uden tvivl den bedste løsning til København. Bestil 1. klasse og slap af eller indhent lidt arbejde, imens du kører. Man kan selvfølgelig også tage bilen, men så har man ikke den samme frihed. Kommer du fra Jylland, vil det nemmeste ofte være at tage flyveren.

Mødelokaler

Har din virksomhed ikke en afdeling i København, skal du ud og have fat i eksterne mødelokaler. Hos Charlottehaven tilbyder de flere størrelser og typer af mødelokaler. Lokalerne ligger centralt på Østerbro tæt på Nordhavn station. De har alt fra lokaler til 8 personer til konference lokaler, der kan være 450 mennesker i.

Alle mødelokalerne er lyse og smukke med mulighed for at benytte den lækre gårdhave om sommeren. Charlottehaven tilbyder også forplejning og spisning. Der er det rette tekniske udstyr i alle lokaler, så du kan lave præsentationer og bruge video.

Charlottehavens mødelokaler arbejder ud fra 7 principper, der skal gøre din mødeoplevelse til den bedste. Det er bl.a. tanken om en god start på dagen, skræddersyede tilbud til jeres konference, ordentlig mad og drikke, at skabe meningsfulde pauser for en mere effektiv arbejdsdag og masser af naturligt lys.

Udover mødelokaler tilbyder Charlottehaven også hotel og ferielejligheder. I deres Fitness & Health Club kan du slappe af efter en stresset dag med massage eller fysioterapi.

Hotel

Når du er på forretningsrejse, er det super vigtigt at vælge det rigtige hotel. Det skal være en ordentlig pris, men samtidig en ordentlig standard. Indtjekningen skal gå gnidningsfrit, der skal være tidlig morgenmad, og sengen skal være god, så du kan være frisk til næste dags arbejde. Vælg også gerne et hotel der ligger centralt.