Rejs billigt, når du vælger Bulgarien

Bulgarien

Det er blevet enormt populært at rejse til Bulgarien, dels fordi det er billigt, men også fordi man får den samlede rejsepakke på samme måde som man gør mange andre steder.

Det betyder, at man i mange tilfælde kan opleve det hele for det halve, når man vælger rejser til Bulgarien, hvor der i øvrigt er rig mulighed for at opleve en helt masse.

Fordele ved Bulgarien

Der er mange fordele ved at rejse til Bulgarien, hvorfor du bør overveje det, hvis du endnu ikke har været der.

  • Prisniveauet er langt lavere end de andre populære feriesteder som Spanien, Frankrig og Italien.
  • Klimaet er behageligt og der er stort set altid varmt i sommerperioden.
  • Beundringsværdig natur med smukke sandstrande og bjerge.
  • Historiske attraktioner i form af bulgarsk folkedans, sigøjnere og middelalderbyer.
  • Bulgarien er et eksotisk feriested, der har masser at byde på.

Oplevelser i Bulgarien

Byerne som Obzor, Nessebar og Byala er rimelig stille og rolige byer, hvor man finder dejlige sandstrande, enestående naturfænomener og masser af kulturelle seværdigheder. Der er generelt mange forskellige ting at opleve i Bulgarien, netop fordi der både er større byer, hvor man finder museer, vandland, muligheder for shopping og zoologiske haver. Derudover er der også mange byer, hvor naturen er utrolig smuk, hvilket indbyder til vandreture og undersøgen i naturen.

Lyder det lige som noget for dig, kan du booke din rejse til Bulgarien gennem Spies, der har hoteller i fem forskellige byer i henholdsvis Varne- og Burgasområdet. I sidstnævnte finder du større byer som Nessebar og Sunny Beach. I Nessebar er der masser af byliv, strand og kultur, hvilket er perfekt for familieferien. I Sunny Beach derimod finder du mange unge mennesker, et meget aktivt natteliv og hoteller proppet med unge og festglade mennesker. Så det er en god idé at overveje dit udgangspunkt for rejsen, inden du vælger byen og hotellet.