Den ultimative strandferie på Fuerteventura

Hvert år rejser mange danske turister ned til sydens sol for at opholde sig i komfort og luksus på et strandhotel, og de spanske kyster har altid været blandt favoritterne. Spanien har både masser af kystlinje på fastlandet i form af Costa del Sol ved Malaga i syd, men de spanske øer som Mallorca og De Kanariske Øer er også blandt danskernes favoritter.

Hvis man ikke er vild med at gå på opdagelse i naturen og besøge historiske bygninger og museer men mere foretrækker herlige lange strande under palmernes skygge, så er øen Fuerteventura det oplagte valg for badeferien. I 1960´erne startede Spies Rejser med charterrejser til de spanske kyster, og derfor er Spies Rejser i dag førende på området for at levere gode tilbud på charterferier til de solhungrende turister.

Find rejser til Fuerteventura på Spies.dk, hvor man finder tilbud i flere prisklasser, der er ideelle for både enlige, par samt større børnefamilier.

Fakta om Fuerteventura

Øen Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske Øer, der jo ligger i beliggende i Atlanterhavet syd for Spanien og nær Nordafrika. Øen er næsten ligeså stor som Fyn, og den er inddelt i disse 6 regioner:

  • Antigua.
  • Betancuria.
  • La Oliva.
  • Pájara.
  • Puerto del Rosario (Hovedstaden).
  • Tuineje.

Der tales både spansk, tysk, engelsk samt kanarisk spansk, så det er nemt for turisterne at begå sig her med lokalbefolkningen. Fuerteventura har et skønt klima med behagelige temperaturer året rundt, da temperaturen ikke kommer under 20 grader i de koldeste vintermåneder.

Underligt nok er denne store ø mere uspoleret af turisme i forhold til de øvrige øer i øgruppen, og det skyldes færre ankomne turister til Fuerteventura. Derfor finder man her færre turisthoteller samt en mere rolig trafik. Dette kan absolut være meget appellerende og tillokkende for mange turister, der værdsætter fred og ro og blot vil nyde klimaet og de herlige badestrande.

Det er nemlig ofte muligt at finde en privat strand uden trængsel til eget formål, og alle strandene er nogle af Europas absolut bedste, da de trækker sig brede og gyldne hele vejen rundt om øen. Det er derfor ikke uden grund, at Fuerteventura kaldes for solelskernes ø og har tiltrukket masser af turister fra Europa gennem flere år.

Oplevelser og seværdigheder

Fuerteventura er det ultimative badeparadis men til gengæld finder man heller ikke meget andet på denne paradisø. Der findes dog en stor nationalpark Las Dunas, hvor mange turister besøger hvert år, og ved denne strand kommer der også mange for at dyrke drageflyvning samt for at surfe.

De fleste slapper af på stranden og slikker sol, men man kan tage på sejlture til de små nærtliggende øer som Los Lobos, der ligger mellem Corralejo og Playa Blanca på Lanzarote. Strandene på Fuerteventura er meget børnevenlige og med krystalklart vand.

Der kommer mange nudister til Fuerteventura, da det er så nemt at slikke sol på egne strandområder, men flere af strandene kræver dog påklædning. Der ligger hyggelige strandbarer med omkring 500 meters mellemrum, og her kan man købe forfriskninger og lette retter, så livet kan virkeligt nydes i fulde drag her på Fuerteventura.