Sådan booker du charterrejsen

Charterrejse_familie

De mange udbydere og diverse destinationer kan synes som lidt af en jungle, når man skal til at booke charterrejsen. Det er derfor en god idé først at gøre sig klart, hvilken type charterrejse man ønsker og hvilken man passer bedst ind i. En charterrejse er nemlig ikke bare en charterrejse. Rejseselskaberne har det også med at planlægge rejsens ophold og destination den rejsende taget i betragtning. Så det kræver altså en smule research og baggrundsviden inden rejsen bookes.

Forskellige typer charterrejser

Nedenfor kan du læse om de forskellige typer charterrejser, der oftest tilrettelægges af udbyderne:

  • Børneferien: Charterrejser med børnene er blevet en udbredt rejseform, da det er en nem måde at rejse på, der samtidig vil opfylde hele familiens behov. Der findes rigtig mange børnevenlige og familievenlige hoteller, der har ekstraordinære særligt målrettet familier med børn. Det kunne for eksempel være flere pools, en børnepool, aktiviteter for børnene, all inclusive faciliteter og kort afstand til strand og by.
  • Den romantiske parrejse: Eftersom der er kommet en større efterspørgsel på børnefri hoteller og flere par rejser sammen uden børn, er udbuddet af rejser for unge og voksne par blevet markant bedre og større. Mange af rejseselskaberne udbyder rejser til flere hoteller, der udelukkende er for voksne. Det giver jer mulighed for at nyde en afslappet ferie i et roligt miljø.
  • Charter for seniorer: Rigtig mange ældre mennesker nyder at tage på charterferie, da det dels er en nem måde at rejse på, men man typisk heller ikke har behov for de helt vilde oplevelser, når man når lidt op i alderen. Voksenhotellerne, lejlighedshoteller eller all inclusive hoteller kunne alle være gode bud for denne type rejsende.

Her kan du booke rejsen

Der findes mange rejseselskaber, der fører ovennævnte rejsetyper, men nogle af de mest anerkendte er: Star Tours, Spies, Falk Lauritsen, Apollo Rejser, Bravo Tours og Primo Travel.