Book din rejse til Gran Canarias smørhul

Gran Canaria

Puerto Rico bliver ofte refereret til som Gran Canarias smørhul, del da det ligger lidt nede i en dal, men også fordi det er en af de mest populære feriebyer på De Kanariske øer – det er der det sker. Puerto Rico er den samlede pakke af strand, hoteller med udsigt til stranden, muligheder for shopping, gode restauranter og familieoplevelser såsom minigolf. Det kan derfor anbefales, hvis man føler sig drevet af De Kanariske øer, hvor der er varmt hele året rundt og et utal af solskinstimer om året.

Det kan man opleve i Puerto Rico

Der findes masser mulighed for at holde sig beskæftiget i Puerto Rico og ikke alene på De Kanariske øer. I Puerto Rico ligger mange af hotellerne tæt på stranden, der ligger nede mellem to dale. Her er der en god sandstrand, hvor man kan nyde dagen i solens bagende stråler. Der er også masse af vandsportsaktiviteter man kan kaste sig ud i, herunder jetskiing, cykelbåde, undervandsbåde og diverse sejlture, hvor man kan få chance for at opleve dyrelivet i vandet. Det er også muligt at prøve kræfter med dykning og snorkling. Der ligger desuden en masse restauranter langs kysten, hvor man kan nyde et dejligt måltid på en af de lokale restauranter. Her kan du også shoppe i de små butikker, hvor du finder alt fra souvenirs til badeudstyr, mad, drikkevarer, smykker, ure, tøj, snorkle udstyr osv. Bevæger du dig lidt længere op i byen, kan du finde et shoppingcenter, hvis du trænger til den slags.

Derudover kan man tage et slag minigolf på den hyggelige bane, nyde en is langs stranden, leje scootere eller hvad der nu måtte falde en ind.

Gode hoteller i Puerto Rico

Hos Spies, kan du booke rejser til Gran Canaria, her finder du samtidig en masse gode og populære hoteller i Puerto Rico, der både passer til børnefamilier, par osv.

  • Altamar er et eftertragtet familievenligt hotel, der ligger tæt på strand og centrum.
  • Marina Suites er et luksus designhotel, der ligger ved havnen og ned med tæt på det hele.
  • Puerto Azul er et familievenligt all inclusive hotel.
  • Spies har desuden deres Prime Select eller Prime Comfort hoteller i Puerto Rico, særligt egnede for voksne.