Pakkeløsning med luksussommerhuse

Når man skal planlægge en ferietur med familien, så kan man ofte vælge mellem en charterrejse til udlandet med hotelovernatninger eller at bo på et af de mange luksussommerhuse, der findes rundt omkring i Danmark langs kysterne. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, som her vil blive skitseret og sammenlignet. Begge steder vil man kunne tage familien med og kunne bo i luksuriøse omgivelser med strand og masser af aktivitetstilbud samt restauranter i nærheden, men der er også mange forskelle på denne type ferier.

Fordele ved luksussommerhuse

Hvis man prioriterer at bo på hotel og tage solbad i 30 graders varme hver dag, så bør man nok vælge charterrejsen, hvorimod man ved at bo i sommerhus i Danmark vil kunne få en badeferie i det danske sommervejr, der er ganske godt men så heller ikke mere. Imidlertid er der en del fordele ved at vælge et af de mange smarte luksussommerhuse, da man her vil kunne more sig sammen med familie og venner, da de store luksussommerhuse med hems ofte har mulighed for at huse mere end 20 personer ad gangen. På den måde kan man altså for en lav pris pr. deltager holde en luksusferie med egen pool og strand samt nyde stedets faciliteter, der ofte ligger på højde med eller overstiger flere luksushoteller herunder med spa, sauna, solarium, internet, terrasse med grill, satellit TV og diverse former for spil og legetøj. Desuden kan man anvende egen bil til at komme omkring i lokalområdet, man kan holde fredfyldt ferie uden at høre på støjende naboer, man sparer en masse rejsetid frem for charterrejser, man kender sproget og prisniveauet, og endeligt er prisen noget billigere for leje af luksussommerhuse frem for de fleste charterferier. Endvidere kan man endda medtage sine kæledyr til de fleste sommerhuse i Danmark, således man slipper for at skulle give afkald på dem i en uge eller to.

Sådan finder man det rette sommerhus

Hver familie stiller individuelle krav til deres ønske om sommerhusets beliggenhed, størrelse, pris, faciliteter samt tidspunktet for lejemålet, så derfor er det praktisk at man nemt og hurtigt kan få en total oversigt af ledige sommerhuse på internettet. Man finder det største udvalg af luksussommerhuse hos DanCenter, der arrangerer sommerhus udlejning for både små og store sommerhuse overalt i Danmark og har således rigtig mange luksussommerhuse med egen swimmingpool at vælge imellem. Man kan endda angive nogle søgekriterier, såfremt man vil indskrænke udvalget, hvilket jo gør det hurtigere at bladre gennem de relevante emner. Man kan sortere ud fra datoen, prisen, afstanden til stranden, beliggenheden, antal sengepladser, faciliteter samt kæledyr, således man hurtigt kan danne sig et totalt overblik over mulighederne på området.