Book storbyferien med FDM Travel

Storbyferie_Rom

Storbyferie.dk er et domæne drevet af FDM Travel, der i øvrigt er et profileret dansk rejseselskab. Sitet er ikke alene dedikeret til storbyferier med praktiske informationer, storbyguides og storby highlights forfattet af forbrugerene og sitets redaktører, sitet giver dig også mulighed for at booke en storbyferie til diverse populære storbyer.

Find og booke din storbyferie

Med Storbyferier.dk er det nemt og enkelt at booke din rejse, da du blot skal indtaste din udvalgte storby, rejsens varighed, antallet af personer og hvorvidt du ønsker at booke fly, hotelophold eller begge dele.

Du kan vælge imellem følgende storbyer, når du benytter sitet: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Budapest, Lissabon, London, New York, Paris, Prag, Rom og Wien. Der er altså en god blanding af større og mindre storbyer, der byder på vidt forskellige oplevelser og kulturer. I London kan du for eksempel opleve de klassiske turistattraktioner som London Eye, Big Ben og Buckingham Palace eller bevæge dig ud på mere usikker grund med hjælp fra en af Storbyferie guiderne. I Berlin kan du sejle på floderne, opleve den opsigtsvækkende Holocaust Memorial eller besøge en af de mange flotte kirker. I Prag skulle der være gode øl og masser af markederne, hvor man både finder mad, tøj, brugskunst, tasker, smykker osv. Mulighederne er mange, og med en storbyferie er du altid sikret at få en på opleveren.

Det bør du medbringe på storbyferien

Nedenfor finder du et par tips til ting, der er gode at medbringe på storbyferier.

  • Har du ikke et mobilabonnement med data i udlandet, bør du medbringe eller anskaffe dig et kort over byen, når du ankommer. Det kan spare jer for en masse forvirring.
  • I storbyer er det ikke altid muligt at få vasket hænder inden man spiser sin medbragte madpakke eller måltidet på den billige fortovscafé, hvorfor det kan være en rigtig god idé at medbringe noget håndsprit.
  • Husk altid det blå sygesikringskort, når du rejser udlands. Det kan komme dig til stor nytte, hvis du for eksempel bliver syg.
  • Det er en god idé enten at veksle hjemmefra eller hæve nogle kontanter, når i når frem, da det ikke er alle steder man kan bruge kort (det gælder bl.a. på markederne).