Ferieaktiviteter til de regnfulde dage i København

Vi foretrækker alle blå himmel og solrigt vejr til vores ferie, men der er desværre mange regnfulde dage i København. Selvom du er i København på en våd dag, er der dog stadig masser af ting at tage sig til, der holder dig tør, glad og godt underholdt. Hvorfor ikke besøge et af Københavns mere end 90 museer? Eller besøge Christiansborg, der er indstillet til tv-serien Borgen? Få mest muligt ud af din ferie i hovedstaden med disse regnfulde ting at lave i København.

 10 aktiviteter i København

 1. Nationalmuseet
  Danmarks Nationalmuseum i København har udstillinger fra stenalderen, vikingetiden, middelalderen, renæssancen og den moderne danske historie.
 2. Besøg Carlsberg
  Carlsberg er blandt de største turistattraktioner i København, og besøgende kommer tættere på Carlsbergs rødder, historie og øl. Besøg det historiske epicenter i Carlsberg – et legendarisk vartegn, hvor du kan bruge alle dine sanser. Du kan lugte ingredienserne, opdage autentisk arkitektur, smage verdensberømt dansk øl i mange stilarter og få en fornemmelse af, hvad Carlsberg handler om.
 3. Rådhus tårnet
  Se København fra oven med en tur op til Rådhustårnet. Københavns Rådhus er med sine 105,6 meter en af ​​de højeste bygninger i København. Der er omkring 300 skridt fra fortovet og op til tårnet, hvilket giver dig udsigt over Tivoli og indre by.
 4.  Ruinerne under Christiansborg Slot
  Oplev ruinerne af Absalons Slot fra 1167. De største og ældste ruiner under Christiansborg Slot er rester af muren fra biskop Absalons slot fra det 11. århundrede. Væggen beskyttede slottet fra pirater.
 5. Den Blå Planet
  Danmarks akvarium er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne.
 6. Dansk Arkitektur Center
  Beliggende i København og den største udstillingsplads i Danmark for arkitektur. Du kan opleve en bred vifte af udstillinger og deltage i en af ​​deres mange arkitektur ture gennem København.
 7. Danmarks førende stormagasiner
  Magasin du Nord er en af de førende shopping destinationer, der ligger i hjertet af byen. Den syv etagers bygning kan prale af et stort udvalg af produkter, herunder mode, hjemmedesign og møbler, skønhed og toiletartikler, bøger, legetøj, køkkenudstyr, dagligvarer og store delikatesser.
 8. ARKEN Museum for Moderne Kunst
  På ARKEN kan besøgende opleve kunst og arkitektur i verdensklasse. ARKENs permanente ekspansion indeholder dansk, nordlig og international kunst fra 1990 og fremefter. Et helt værelse er dedikeret til den britiske kunstner Damien Hirst.
 9. Danmarks Nationalgalleri
  SMK – Danmarks Nationalgalleri er Danmarks største kunstmuseum med enestående samlinger af dansk og international kunst fra de sidste syv århundreder. SMK ligger lige uden for Nørreport station. Her kan du opleve specialudstillinger, kongelige samlinger, guidede ture, forestillinger, kunstforedrag, koncerter, workshops og meget mere.
 10. Konditori La Glace
  La Glace i København har et stort udvalg af lækre kager lavet af de bedste ingredienser. Prøv for eksempel den berømte ‘Sport’s Cake’, som er en specialitet med alt andet end sporty lavt fedtindhold.

Book et ferieophold i København

Som du kan se her, er der masser af ting at foretage sig i København, selv når vejret ikke er med dig. Der findes nemlig rigtig mange indendørs aktiviteter, der ikke kræver solskin og varme for at nyde en herlig dag i København.

Skal du på ferie i København eller trænger du til at trække stikket og nyde en ferie i din elskede by, hvad så med at booke en ferielejlighed i København. Charlottehaven ferielejligheder ligger i et skønt område på Østerbro, hvor du har rig mulighed for at nyde din storbyferie. Ferielejlighederne ligger tæt på centrum, så du nemt kan komme en tur til indre by og opleve alle de spændende aktiviteter beskrevet ovenfor.