Spar penge når du booker en pakkerejse

Pakkerejse

Det kan i mange tilfælde betale sig at booke fly og hotel som en samlet pakkerejse, da der kan være en masse penge at spare. Det skyldes at mange rejseselskaber sammensætter disse rejser , så rejserne faktisk allerede er skræddersyede og har en fast pris. Vil du imidlertid selv sammensætte og skræddersy din rejse kan rejsen blive markant dyrere.

Pakkerejser er alle steder

I dag er det muligt at booke pakkerejser gennem de fleste rejseselskaber, der har fået aftaler i hus med diverse hoteller og flyselskaber og dermed kan udbyde et bredt og variereret udvalg af pakkeløsninger. Du kan for eksempel booke din pakkerejse gennem anerkendte rejseselskaber som Apollo Rejser, Spies, Star Tours og FDM Travel. Derudover kan du også finde pakkerejser via diverse rejsesøgemaskiner såsom; Expedia, Momondo, Travellink, Travelmarket og Skyscanner. Gennem nogle af selskaberne er det endda muligt at rejse endnu billigere med en rabatkode. Flere og flere rejseselskaber tilbyder nemlig en rabatkode, hvor du bl.a. kan få store rabatter på din hotelbooking eller flybillet, hvilket kan spare dig for endnu flere penge i sidste ende. F.eks. kan du lige nu få en Expedia rabatkode fra SE OG HØR SAVER, så du kan komme endnu billigere afsted på ferie

Fordele og ulemper ved pakkerejser

Den største fordel ved pakkerejser er selvfølgelig, at man kan spare en masse penge, hvilket da også er grunden til at mange vælger denne rejseform. Men der er også en hel del tid at spare, når man booker rejsen samlet, da man slipper for både at søge på fly, hotel og bil. Det er derfor også en del lettere at bestille en pakkerejse, hvorfor mange også vælger det nemme og bekvemme valg. Men som med alt andet findes der både fordele og ulemper. En af ulemperne ved pakkerejser er, at de er mindre fleksible. De fleste af rejserne er for eksempel sammensat af henholdsvis 7 eller 14 dage. Mange kan godt lide at rejse 10 dage, og det er ikke altid muligt, når man bestiller en pakkerejse. Derudover må man også være fleksibel med destinationen og hotellet, hvis man vil have den bedste pakkepris.