Prøv noget nyt med firmajulefrokosten

ed32b5072ff61c3e81584d04ee44408be273e5d411b7104395f6_640_christmas

Mange virksomheder holder julefrokost for deres medarbejdere en gang om året for at fejre julen og mødes med kollegaerne på en anden måde. Der bliver ofte lagt en masse energi og kræfter i at planlægge sådan en julefrokost, hvor stedet, omgivelserne, maden og aktiviteterne ofte vil variere fra år til år.

Slip for besværet og lad DFDS Seaways klare planlægningen

Synes i også det kan tage meget værdifuld arbejdstid at skulle planlægge en firmajulefrokost, så er der godt nyt. Hos DFDS Seaways kan man nemlig overlade alt planlægningen til dem, hvilket gør det noget nemmere.

Holder man sin firmajulefrokost på Oslobåden får man et cruise med to overnatninger samt julebuffet til aften og morgenbuffet. Det hele er altså overladt til DFDS Seaways, der sørger for lækker mad og hyggelige omgivelser. Så hvis i ikke synes i har så meget tid i overskud på arbejdspladsen, kunne dette være en rigtig god løsning.

Oplev Oslo

Vælger man denne type julefrokost vil båden lægge ind ved Oslo, hvor man rigtig kan få lov at opleve den charmerende norske by. Her er der desuden mulighed for at lave forskellig teambuilding aktiviteter, hvilket kan være en rigtig god måde at ryste kollegaerne sammen på. Der er blandt andet mulighed for kajak sejllads, rappelling, cykelture eller vinsmagning.

Denne firmajulefrokost er altså ikke bare en stor fest. Man får derimod mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid henover to dage med sine kollegaer, hvilket formentlig ikke sker tit i løbet af de hektiske arbejdsdage.

Lyder dette som noget for jeres firma, så kan i booke denne spændende firmajulefrokost gennem DFDS Seaways, der giver jer mulighed for selv at vælge og planlægge de forskellige aktiviteter. Man kunne også vælge at splitte det op så herrerne laver en ting og kvinderne en anden ting, hvis det giver mening at blive rystet sammen på den måde. Uanset hvad vil det helt sikkert blive en uforglemmelig firmajulefrokost, der forhåbentlig vil lande på top tre listen over de bedste julefrokoster.

Billede: Mike_fleming