Bestil flyrejsen i god tid

Flyruter

Selvom hele afbudsrejsekulturen måske har skabt et mere afslappet forhold til booking af ferien, og måske har ført til at mange booker deres rejser senere, fordi man jo altid kan få en afbudsrejse. Men det er ikke altid tilfældet at udbuddet af afbudsrejser passer til ens behov. Derudover er det en rigtig god idé at booke flyrejsen i god tid, hvis man ikke er interesseret i afbudsrejser, da flyrejserne har det med at stige jo tættere man kommer på afrejsedatoen.

Jo før jo bedre

Noget der virkelig gør sig gældende, når det kommer til flybilletter er jo før jo bedre. Mange er måske tilbøjelige til at tro, at priserne på flyrejserne falder jo tættere man kommer på afrejsedatoen og venter derfor med at booke billetterne i sidste øjeblik. Derfor må mange også erfare, at det ikke kunne betale sig at vente. Som tommelfingerregel vil flybilletterne nemlig altid stige, medmindre det drejer sig om en afbudsrejse, i så fald kan det være en fordel at vente til sidste øjeblik.

Det kan altså oftest betale sig at booke rejsen med det sammen, men det er selvfølgelig stadig vigtigt at gøre sin research, hvis man vil have de billigste billetter. Priserne kan stadig variere meget fra det ene til det andet flyselskab, hvorfor det kan være klogt at lave en søgning på Skyscanner eller et lignende site, der sammenligner priserne på flyrejsen.

Hvorfor er fleksibilitet god for prisen?

Jo mere fleksibel du er med udrejse- og hjemrejsedatoerne desto bedre en pris vil du ofte få. Så kan det godt være rejsen bliver en dag kortere, men i sidste ende kan du måske ende med at spare en del penge, hvis du vælger den betydeligt billigere afgang dagen forinden. Det kan altså godt betale sig at lave en åben søgning, der viser priserne for de omkringliggende dage.

Det er selvfølgelig ikke alle, der har mulighed for at være fleksibel med datoerne, men hvis du har så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på det.