Afbudsrejse med all inclusive

Vi kan alle sammen trænge til et afbræk fra hverdagen i ny og næ, men rejser er ofte dyre, hvilket betyder, at de færreste kan rejse flere gange om året.

Med en afbudsrejse kan man dog være heldig at spare fra 30% og helt op til 50% på rejsens samlede pris, hvorfor det kan være en god idé at overveje den rejseform, hvis du trænger til at komme lidt væk fra hverdagen.

Vil du spare endnu flere penge på din rejse og slappe endnu mere af, bør du overveje at bestille en afbudsrejse med all inclusive, da du på den måde både kan spare penge på mad og slippe for at tænke på hvor i skal spise eller hvem, der skal lave mad, hvis i bor i en lejlighed.

Du kan booke afbudsrejser med all inclusive hos Spies, der har mange forskellige destinationer med denne rejseform.

 

Gode råd til når du rejser med all inclusive

  • Vælg et ’ægte’ all inclusive hotel, hvor både mad og drikkevarer er inkluderet i prisen. Selvom det hedder all inclusive, er det ikke altid at alt er inkluderet, hvorfor det kan være en god idé at nærlæse betingelserne.
  • Brug stjernerne som guideline når i bestiller rejsen. Søger i god mad og unikke omgivelser bør man selvfølgelig se sig om efter et 5-stjernet hotel, har man knap så høje krav kan man nøjes med et 3-stjernet.
  • Book et bord på forhånd i hotellets restaurant, hvis du ønsker at spise på et bestemt tidspunkt.
  • Selvom i rejser med all inclusive kan det være en god idé at gå ud og spise en enkelt aften eller to for at opleve noget andet og få en smag på landets madkultur.
  • Spørg efter en madpakkekurv, når i skal på udflugter. Dette er mange all inclusive hoteller villige til at lave, så det er da bedre at spørge end at gå glip af den gode mulighed.
  • Spørg ind til mulighederne i baren, hvis du vil sikre dig en lidt bedre drink. Oftest serverer de den billigste udgave, men hvis du spørger efter noget andet, er det ofte muligt at få det.

 

Bagsiden af all inclusive afbudsrejser

Som udgangspunkt er all inclusive afbudsrejser en populær og god rejseform som mange danskere nyder godt kan. Men der kan selvfølgelig også opstå mindre gode oplevelser på en afbudsrejse med all inclusive hvis maden for eksempel ikke er så god eller hvis man har booket en uspecificeret afbudsrejser, og dermed ikke har haft mulighed for at se eller vælge hotellet. Har man særlige krav til hotellet og maden bør man derfor ikke vælge en uspecificeret afbudsrejse.

 

Sådan booker du din afbudsrejse

Hos Spies finder du altid de nyeste og bedste afbudsrejser til populære rejsemål over hele verden. Priserne er altid presset helt i bund, og rejserne bliver solgt hurtigt, hvorfor det er en god idé at være tidligt ude.

Du kan nemt og enkelt booke din rejse gennem Spies’ hjemmeside, der guider dig igennem hele bestillingsprocessen.