Tag på juleferie, væk fra juleræset

Der kan være mange grunde til, at danskere vælger at rejse væk i juleferien. Nogen kan ikke lide frostgrader, nogen har kun mulighed for at komme på ferie henover julen, imens andre bare gerne vil holde jul uden stress og en fyldt kalender.

Uanset hvilken grund man har, kan julen være en god anledning til at tage på ferie. En ferie i julegave kan man bare ikke toppe. Men hvilke rejser tilbydes der på denne tid af året?

 

Juleferiens indhold

Hos Spies ved man, hvor populært det er at rejse ud af landet i juleferien. Derfor kan du hos Spies bestille din juleferie lige som du vil have den.

Følgende juleferier er blandt det store udvalg hos Spies:

  • Familieferie: Du kan uden problemer invitere hele familien med på ferie. Spies tilbyder en lang række eksotiske rejser for alle familiens medlemmer.
  • Jule- og nytårsferie: Ønsker man både at rejse væk i julen og omkring nytår, så er dette også en mulighed. Her finder du rejser til priser der er skruet helt i bund.
  • Juleferie kun for voksne: Ønsker dig og din partner at holde ferie alene i juleferien, så søg blandt det store udvalg af voksenhoteller hos Spies. I finder helt sikkert et hotel der falder i jeres smag.
  • Julemarked: Endeligt, kan du skippe julemarkederne herhjemme til fordel for de større af slagsen i udlandet. Berlin, London, Wien og Prag er blandt storbyerne, der tilbyder overdådige julemarkeder.